Tino Martin hunkert naar vaderschap

Door: Lola van Leeuwen
20-08-2019

Het is nu al een succesvol jaar voor Tino Martin (35). Zijn droom is uitgekomen: het nummer ‘Zij weet het’ is een enorme hit. De zanger heeft nog een doel: hij wil vader worden en daar is hij nu helemaal klaar voor.

Liefje Kimberley is anders

Sinds 2016 mag Kimberley Kruiter zich ‘het liefje van’ noemen. Het stel nam hun relatie al vrij snel serieus en gingen samenwonen. Dit ging bij de zanger zijn voorgaande relaties heel anders. ,,In vorige relaties was ik vrij eigenwijs. Als meisjes ­zeiden: ‘Doe dit of dat anders, probeer daar aan te werken’, antwoordde ik: ‘Sodemieter op, het valt best mee” zegt hij volgens Story. Maar Kimberley is anders. ,,Zij is wél een vrouw van wie ik dingen  aanneem” laat hij in een interview met Vrouw weten.

Ruimte voor gezinsuitbreiding

Dit jaar is het stel verhuisd naar een grote villa in Vinkeveen. Sinds mei wonen ze dan eindelijk in hun droomhuis, na een enorme verbouwing van een aantal maanden. Ruimte voor gezinsuitbreiding is er ongetwijfeld. ,,Als het ons gegeven is om ouders te worden, zullen ze het met deze woonplek moeten doen. We hebben dit huis niet gekocht om het snel weer te verlaten” laat hij eerder in een interview weten.

Perfecte match

De zes jaar jongere Kimberley komt uit een bekende horeca-familie. Een aantal cafe’s op het Rembrandtplein in Amsterdam zijn eigendom van haar vader Jan Kruiter. De kroegtijgerin is sinds een aantal jaren trotse eigenaresse van café Tante Roosje. Allebei werken ze in het nachtleven en dat vindt Tino een mooie match. ,,Mijn ex-vriendin was lerares en ging elke dag om zeven uur uit bed, dat werkte minder goed” laat de zanger weten.

Beste Zangers

Na Tino zijn deelname aan Beste Zangers was zijn doorbraak. In dit programma zong hij zijn nummer ‘Zij weet het’ als eerbetoon aan muziekartiest Glen Faria. Met dit liedje wist hij de Top 40 te bereiken.

View this post on Instagram

De vrouw van mijn dromen ben jij😍 #alles

A post shared by Tino Martin (@tinomartin01) on

Meer DenD