Analyse bloedneus Tino Martin: ‘storm in een glas sneeuw’

Door: DitjesDatjes
22-03-2019

Het stardom kan het karakter van een artiest volledig verfromfaaien. IJdelheid, narcisme en arrogantie liggen – wanneer je niet oplet – op de loer als het succes toeslaat. Andersom is het moeilijk om fans altijd tevreden te stellen: want iedereen wil wel iets van je. Een handtekening, een praatje of er duiken zelfs stalkers.

Daar heeft dus ook Tino Martin (alias Tinus Kouwenberg) mee te maken. In het Oostenrijkse Westendorf, waar de zanger afgelopen week optrad, was er een opstootje met een bloedneus tot gevolg bij de Vinkeveense zanger.

ANALYSE

Zelf noemde Tinus het een ‘storm in een glas water’, ‘niets aan de hand’. Tegelijkertijd blijkt hoe kwetsbaar de roem ook is, want vandaag citeert Privé een betrokkene/ooggetuige. Die vertelt in De Telegraaf wat de aanleiding was van het handgemeen.

„In werkelijkheid kwam hij duidelijk beschonken binnen. Mijn vrouw vroeg of ze met hem op de foto mocht, waarop hij zegt: ’Maar dan moet je wel je buik inhouden!’ Ja kom zeg, dat laat ik me toch niet zeggen? Daarop ontstond inderdaad wat duw- en trekwerk.”

Aldus het relaas in Privé naar aanleiding van de reacties op het incident.

Kloppen de feiten? Mogelijk. Vaststaat dat er een incident is geweest, waarbij de zanger betrokken raakte. Eén mogelijk ‘grappig’ bedoelde opmerking leidt dan tot een ontsporing met publiciteit. Bovendien wordt nog gemeld en passant dat Kouwenberg zich onuitstaanbaar zou hebben gedragen.

Natuurlijk is er dan schade voor de man die op 8 juni in een vol Olympisch Stadion concerteert, de show stal bij De Beste Zanger-serie, die zijn nieuwe single Alles zojuist heeft uitgebracht inclusief een clip opnam in Parijs.

Slechts een advies geldt voor Tinus: op je tellen passen, behandel je fans goed en heb je geen zin in dat publieke leven, blijf dan daar weg. Je reputatie is sneller gebroken dan opgebouwd.

LEES MEER OVER TINUS KOUWENBERG:

Tino Martin

 

 

 

 

Meer DenD