Bizar: Doodverklaarde Bond-girl Tanya Roberts leeft nog

Tanya Roberts
Door: Eva Steins
05-01-2021

Een bizar verhaal: Bond-girl Tanya Roberts die zondag doodverklaard werd, blijkt nog te leven. Haar woordvoerder meldde dat de 65-jarige actrice, bekend van de film A View To Kill, haar laatste adem onverwacht had uitgeblazen. Nu meldt haar echtgenoot dat zij nog leeft.

Tanya’s echtgenoot Lance deelt dit nieuws via website TMZ. Hij meldt dat Roberts op haar sterfbed haar ogen opende en nog bleek te leven. De actrice die ook bekend was van comedieserie That 70’s Show belandde op kerstavond in het ziekenhuis, nadat zij instortte tijdens een wandeling met haar honden.

Familie

Ook Robert’s familie was uren lang in de veronderstelling dat zij overleden was. Haar echtgenoot Lance had onterecht haar dood bevestigd tegenover meerdere. Het lijkt erop dat Lance tijdens een bezoek aan zijn vrouw in het ziekenhuis ten onrechte geconcludeerd heeft dat hij haar zag sterven, terwijl ze enkel haar ogen dicht deed.

Tanya’s manager laat aan TMZ weten dat Lance zo overmand werd door verdriet van het overlijden van zijn partner, dat hij direct het ziekenhuis verliet. Maandagochtend kreeg hij van ziekenhuismedewerkers te horen dat zijn vrouw niet was overleden.

Het is nog onbekend hoe het op dit moment gaat met de actrice.

Meer DenD