Toch andere rechter in scheidingszaak Brad en Angelina

Door: DitjesDatjes
23-07-2021

De rechter die betrokken was in de scheidingszaak van Brad Pitt en Angelina Jolie moet toch vertrekken. De actrice had verzocht om een andere rechter omdat de man ‘banden zou hebben’ met haar ex. Dat verzoek is volgens Amerikaanse media vrijdag door de rechtbank alsnog goedgekeurd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vorig jaar werd nog bepaald dat de rechter kon aanblijven, waarna Jolie in hoger beroep ging. De actrice stelde dat hij niet onpartijdig kon zijn in de zaak omdat hij ook betrokken was bij zaken waarbij ook Pitts advocaat betrokken was. Ze heeft nu toch gelijk gekregen. Wat de beslissing voor gevolgen heeft op de scheidingszaak en de voogdijregeling rond hun kinderen, is niet duidelijk.

Jolie vroeg in 2016 een scheiding aan, maar de acteurs zijn nog altijd niet gescheiden. Wel werden de twee in 2019 door de rechter officieel single verklaard. Het voormalige koppel heeft sindsdien de status van vrijgezel en blijft dat totdat de scheiding rond is.

Jolie en Pitt waren twee jaar getrouwd en in totaal twaalf jaar samen toen de actrice een scheiding aanvroeg. Samen hebben ze zes kinderen, waarvan de oudste drie zijn geadopteerd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD