‘Toch geen eerste transgenderpersonage in nieuwe Marvel-film’

Door: DitjesDatjes
03-01-2020

Het nieuws over de introductie van een eerste transgenderpersonage in een Marvel-film, dat de grote baas Kevin Feige eerder leek te bevestigen, klopt toch niet helemaal. Dat meldt vakblad Variety vrijdag.

Feige bevestigde tijdens een vragenronde bij de New York Film Academy in december dat er een LHBT-personage in het Marvel-universum (MCU) wordt geïntroduceerd en dat dat ook nog eens “heel spoedig” zou gebeuren. “In een film die we nu aan het maken zijn”, aldus de Marvel-baas destijds. Dat klopt dus volgens bronnen aan Variety niet. Feige zou volgens hen alleen zijn ingegaan op de vraag of er een dergelijk personage komt. Hij had niet de intentie om te suggereren dat er ook “heel spoedig” een LHBT-personage in het MCU komt.

In de eerstvolgende Marvel-productie The Eternals spelen volgens Feige wel een homoseksueel en een doof personage. Die film moet eind dit jaar uitkomen.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen