Tony Junior scheldt kinderen online uit

Tony scheldt kleine kinderen uit
Door: Charlotte Wijnen
29-09-2021

DJ Tony Junior heeft op het social media platform ‘Discord’ een groep waarin zo’n 6000 kinderen hem volgen en met hem kunnen praten. Maar daar gaan een hoop scheldwoorden mee gepaard…

Na zijn deelname aan het programma The Bachelor, wordt er steeds meer over Tony Junior gesproken. In het programma stond de DJ al bekend als een ‘casanova’ die flirtte met alle vrouwen die meededen. Nadat hij voor Julia koos, besloot hij na het programma toch weer als vrijgezel door het leven te gaan. Met zijn vele optredens als DJ heeft hij ook niet veel tijd voor een relatie.

Kinderen van elf jaar

Maar Tony blijkt niet alleen druk te zijn met optredens, maar ook op het social media platform ‘Discord’. Hij heeft daar een besloten groep waarin zo’n 6000 kinderen hem volgen en met hem kunnen praten in de chat.

De leeftijd in de groep zou rond de elf jaar liggen. Maar dat het om jonge kinderen gaat, maakt Tony blijkbaar niet uit. De kinderen in zijn groep worden continu uitgescholden door de DJ. En de scheldwoorden zijn niet mals. Zo scheldt hij met verschillende ziektes tegen de kinderen.

‘Hij praat altijd zo’

Yvonne Coldeweijer, die toegang heeft tot de besloten groep, leest met grote verbazing hoe Tony tegen de jonge kinderen praat. Ze besluit screenshots te maken en te delen in haar Instagram Stories. ,,Jullie zijn de gepeste kinderen in de klas die de kindjes gaan pesten die drie groepen lager zitten. K….. triest”, zo schrijft Tony.

,,En ja, hij is het echt zelf!”, schrijft Yvonne bij de screenshots. ,,Dit is zijn eigen besloten groep, hij praat altijd zo maar ik had het nog nooit eerder gepost! Ik zie deze taal al weken voorbij komen.”

Meer DenD