Top 10 van Bestseller 60 bevat slechts één nieuw boek

Door: DitjesDatjes
27-07-2022

In de top 10 best verkochte boeken, de eerste tien van de Bestseller 60, staat deze week maar één nieuw boek. Het zwarte boek van de uren van Eva García Sáenz de Urturi staat niet alleen voor het eerst in de top 10, maar ook voor het eerst in de Bestseller 60. Dat meldt Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).

Het zwarte boek van de uren, een nieuw deel in de serie De witte stad, komt binnen op plek 9. De bovenste zes boeken van de lijst hebben exact dezelfde positie behouden als vorige week. Op 1 komt opnieuw Overprikkeld brein van Charlotte Labee. Daarna volgen respectievelijk Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens en Gewetenloos van Karin Slaughter. Op plek 4 staat opnieuw Lucinda Riley met De geheimen van de kostschool.

De langste volhouder in de lijst blijft Lucinda Riley met De zeven zussen. Het boek staat al 176 weken in het rijtje van best verkochte boeken. Ook Rutger Bregman met De meeste mensen deugen (147 weken), Charlie Mackesy met De jongen, de mol, de vos en het paard (125 weken), Michael Pilarczyk met Master Your Mindset (112 weken) en Lale Gül met Ik ga leven (76 weken) staan al enige tijd in de lijst.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD