Touriya (41) verliefd op veel jongere voetballer

Door: Tanja Brouwer
04-10-2018

Hoewel Touriya Haoud (41) de laatste tijd negatief in het nieuws is geweest door de ‘borstkanker-affaire’ van Sylvie Meis, gaat het wel goed met haar. De diva is namelijk smoorverliefd!

Sociale media

De gelukkige is de zestien jaar jongere voetballer Deniz Türüç. De twee zijn dol op elkaar, en het hele gedoe met Sylvie en Sabia laat haar dan ook grotendeels koud. ,,Het is natuurlijk heel heftig, maar ik heb er zelf godzijdank geen last van. Ik heb alleen wel veel haat-reacties gekregen via social media”, vertelt Touriya aan weekblad Weekend. Die sociale media heeft er wel voor gezorgd dat Touriya opnieuw verliefd is.

,,We hebben veel vrienden gemeen en dan stelt Instagram mensen voor om te volgen. Hij begon mij te volgen en mijn foto’s te liken. Ik die van hem, en van het een kwam het ander. Voor ik het wist zat ik in het vliegtuig onderweg naar Instanbul!” Touriya moet dus wel reizen voor de liefde, want haar voetballer woont in Turkije voor de sport. Het eerste afspraakje tussen de twee was meteen een succes. ,,Het was ontzettend gezellig. Ik kwam in de avond aan en we zijn toen wat gaan eten. Het was alsof we elkaar al jaren kennen, er was niets ongemakkelijke aan.” De twee hebben veel gepraat, en ook toen Touriya weer thuis op de bank zat onderhielden ze contact. ,,We zijn serieus aan het daten en we bellen en facetimen elke dag.”

Hoewel Touriya drie zoons heeft, vindt ze het geen probleem om regelmatig te reizen, want zij en de vader van de kinderen verdelen de zorg. ,,Greg en ik zorgen voor de juiste balans van het co-ouderschap. We zijn heel flexibel met elkaars schema.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen