Transformatie Dirk Maarssenbroek afgerond

Door: DitjesenDatjes
02-07-2019

Sinds gisteren shoppen de inwoners van Maarssenbroek bij de nieuwste Dirk van den Broek. De supermarkt, gelegen in winkelcentrum Bisonspoor, onderging in 2 weken tijd een volledige metamorfose en is onherkenbaar veranderd. Deze Dirk is na Alblasserdam en Leidschendam de derde winkel met de nieuwe uitstraling.

Supermarktmanager Leendert van Zaanen licht toe: “Winkelcentrum Bisonspoor, tegenwoordig bekend onder de naam Bison Shopping Center, wordt flink gerenoveerd. Eind vorig jaar opende de gloednieuwe parkeergarage en nu opent Dirk als één van de eersten een volledig vernieuwde winkel. Deze Dirk staat volledig in het teken van voordelig, vers en volledig. Op de gevarieerde versafdelingen brengen we bijvoorbeeld in beeld welke weg producten afleggen voor ze bij de klant op het bord liggen. Van land naar klant dus. Nieuw is het Scan & Go plein. In de winkel scan je de artikelen, je rekent af bij de betaalpaal en klaar. En dat alles voor de vertrouwde lage Dirk prijs. U bent van harte welkom om het zelf te ervaren!”

Elke dag open
Boodschappen doen kan 7 dagen in de week. Maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag nog een uurtje langer en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Parkeren is de eerste 4 uur gratis in de parkeergarage.

Meer DenD