Travis Scott golft met Michael Jordan na Astroworld-drama

Door: DitjesDatjes
25-11-2021

Rapper Travis Scott is voor het eerst sinds het drama dat plaatsvond bij zijn muziekfestival Astroworld weer in het openbaar gezien. De rapper is van zijn woonplaats Houston naar Californië gevlogen om met zijn familie Thanksgiving te vieren én om te golfen met Michael Jordan, Mark Wahlberg, Said Taghmaoui en Corey Gamble, de vriend van ‘schoonmoeder’ Kris Jenner. Dat meldt TMZ.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Andere golfers zagen de mannen op de baan in Palm Springs lopen, die vlakbij het huis van Kris Jenner ligt. Scott hield zich schuil in zijn huis in Houston, nadat er op 5 november tien mensen overleden doordat ze verdrongen werden tijdens zijn concert. Een aantal andere bezoekers raakte gewond. De rapper werd door meerdere mensen aangeklaagd voor nalatigheid; volgens hen had hij als optredende artiest en mede-organisator moeten ingrijpen en zijn concert moeten staken, wat hij niet deed.

Volgens Scotts advocaat was zijn cliënt zich niet bewust van het drama dat zich in het publiek afspeelde en kan hem geen schuld aangerekend worden. Hoe de situatie tijdens het festival zo uit de hand kon lopen, wordt nog onderzocht.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD