Trieste dag voor Roxeanne Hazes

Trieste dag voor Roxeanne Hazes
Door: Charlotte Wijnen
24-06-2022

Het was gisteren een emotionele dag voor Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes. Hun zoontje Fender was toen voor de laatste dag op het kinderdagverblijf.

,,Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen”, schrijft Erik Zwennes in Instagram Stories bij een foto van Fender.

Afscheid

Op de foto is te zien dat Fender op zijn laatste dag enorm verwend wordt op het kinderdagverblijf. Hij zit op een speciale stoel en heeft een feestelijke hoed op.

Fender wordt op 10 juli alweer vier jaar, wat betekent dat hij naar de basisschool mag. Een mijlpaal, maar toch voelt Roxeanne ook een soort triestheid bij de situatie. De tijd gaat volgens haar veel te snel. ,,Huilen”, heeft ze onder het bericht geschreven.

Tekst gaat verder onder de foto

Tweede kindje?

In 2018 werden Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes voor het eerst ouders. Fender is inmiddels bijna vier jaar oud, maar heeft nog geen broertje of zusje. ,,Ik zou heel graag een tweede willen”, vertelde Roxeanne een aantal jaar geleden aan Shownieuws. ,,Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of Roxeanne daar nog hetzelfde over denkt is niet bekend, maar voorlopig lijken zij en Erik hun handen nog wel vol te hebben aan Fender. Onlangs vertelde de zangeres dat haar zoontje last heeft van zogenoemde ‘night terrors’.

Meer DenD