Trijntje Oosterhuis: “Levenslang werken aan de lijn.”

Trijntje Oosterhuis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Trijntje Oosterhuis maakt er geen geheim van dat zij al langer in gevecht is met haar gewicht. Vorig jaar werd haar afval geheim Alizonne Therapie bekend gemaakt, maar nu lijkt zij toch eindelijk een keer tevreden te zijn over haar lichaam.

Vorig jaar vertelde de zangeres al aan de Story dat er werk aan de winkel is: ,,Ik heb heerlijke kinderen op de wereld mogen zetten en dat trekt toch een wissel op je lichaam en dus moet je er af en toe in je leven keihard tegenaan.”

 

Opvallende Instagram post

Ondanks alle onzekerheden van Trijntje over haar lichaam, schrijft zij vandaag een opvallende post op Instagram. Zij wil hierin duidelijk maken dat je trots moet zijn op je lichaam. Onder haar foto zet zij de volgende tekst:

,,Ik val onder de categorie “levenslang“ werken aan mijn lijn, ook ik heb moeten leren houden van mijn curves! En inmiddels ben ik er trots op. Net als velen andere vrouwen hoop ik.”

Ze lijkt overigens nog niet helemaal te hebben afgerekend met al haar overtollige pondjes. Verderop in de tekst kan zij het namelijk toch niet laten om een andere afvalmethode te benoemen:

,,En ja ook ik zal altijd de puntjes op de I blijven zetten om het mij zelf makkelijker te maken. Zo heb ik nu iets nieuws. (…) Nu lijkt de zomer nog ver weg… maar juist nu ben je dus net nog op tijd om er weer tegen aan te gaan!”

Met de Hashtags #Loveyourself en #Loveyourbody sluit zij haar inspirerende Instagram post af.

 

Tags

AfvallenCurvesOnzekerTrijntje Oosterhuis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie