Trouwplannen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine nog niet van de baan

Jaimie Vaes
Door: Charlotte Wijnen
14-07-2021

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine hebben eind juni afstand van elkaar genomen nadat Lil’ Kleine gewelddadig zou zijn geweest op Ibiza. Maar hoewel het huwelijk compleet van de baan leek te zijn, lijkt Jaimie nu weer te twijfelen…

Relatiepauze

Jaimie sluit namelijk niet uit dat ze ooit nog gaat trouwen met Lil’ Kleine. ,,Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, zegt Jaimie in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane.

De uitspraak zou ze begin juni hebben gedaan, vlak na het incident op Ibiza eind mei. Hierbij zou Lil’ Kleine zó gewelddadig zijn geweest, dat ze een relatiepauze moesten inlassen.

‘Het kan alle kanten op’

Maar de tweede reeks van de serie van Jaimie, zou juist gaan over het huwelijk van het stel. En dat terwijl de trouwplannen compleet van de baan leken te zijn. ,,Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten zodat ik even mijn rust kan pakken, ook voor hem”, vertelde Jaimie in de trailer.

Maar nu lijkt het er toch op dat ze twijfelt. ,,Ik zeg helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Meer DenD