Update TVOH-rel: Lil’ Kleine zegt sorry tegen Anouk

Lil' Kleine Anouk
Door: Ditjes en Datjes
10-11-2019

Bijna twee miljoen mensen keken afgelopen vrijdagavond naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Kijkers zaten op het puntje van hun stoel vanwege de enorme The Voice of Holland-oorlog tussen Anouk en Lil’ Kleine waar de media heel Nederland mee bombardeerde afgelopen week. Volgens Shownieuws zouden de twee de strijdbijl begraven hebben…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vechten

‘Kankerhoer’ zou de rapper Anouk hebben genoemd. The Voice of Holland-rel tussen de twee ging er hard aan toe. Er wordt zelfs gespeculeerd dat de twee coaches met elkaar hebben gevochten. Lil’ Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, laat weten dat dit onzin is, maar over het scheldgedeelte, daar gaat hij niet op in. ,,Nou, gevochten is niet waar” zegt hij tijdens zijn bezoek aan Radio 538. ,,Ik wil me vooral focussen op The Voice. Ik ben niet uit op ruzie. De media heeft zich genoeg geuit, Anouk heeft genoeg geuit. Als ze maar weten dat ik niet voor de ruzie kom en gewoon voor The Voice”, aldus Jorik.

Bevestigd

Ook een woordvoerder van RTL bevestigt de ruzie aan Shownieuws: ,,Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad.” Veel meer dan deze informatie wil RTL niet geven. ,,De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.”

‘Sorry’

De ruzie zou op magische wijze toch zijn bijgelegd. Shownieuws laat weten dit uit een zeer betrouwbare bron hebben te vernomen. Niet Anouk maar Jorik zou de grote stap hebben gezet. De rapper zou namelijk zijn excuses hebben aangeboden aan de zangeres. Of de excuses in aanvaard door de 44-jarige is nog niet duidelijk.

Meer DenD