Twaalf jaar na Maddie: Britten weer in de greep van mysterieuze verdwijning

Door: DitjesenDatjes
05-08-2019

Britten worden opnieuw in de greep gehouden door een mysterieuze verdwijning. Twaalf jaar nadat Maddie McCann verdween uit een Portugese hotelkamer, is nu een ander meisje vermist. Het gaat om de 15-jarige Nora, die net zoals Maddie is verdwenen uit een hotelkamer. Haar raam stond open.

Leerachterstand

Het resort waar Nora en haar ouders verbleven staat Maleisië midden in de jungle. Het meisje zal dus door het oerwoud moeten zijn gegaan. Wat de situatie extra zorgelijk maakt is dat het meisje een leerachterstand heeft en niet in staat is in haar eentje te reizen. Haar ouders ontdekten om 6.30 uur dat hun kind verdween, schrijven de lokale media. ,,Het is niets voor haar om zo alleen weg te gaan”, zegt een vriendin van het gezin. ,,Ze waren net aangekomen. Het zou de reis van hun leven worden. Hun hotel zag er prachtig uit met kleine huisjes en een overloopzwembad. Ze gingen naar bed, maar vanmorgen was Nora niet in haar kamer en stond het raam open.”

Regering

Het gezin van het meisje woont in Londen, maar de moeder van Nora is Iers en de vader Frans. volgens de familievriendin hebben de Franse en de Ierse regering zich al over de vermissing ontfermd.

Meer DenD