Twee jaar geen seks meer voor Yolanthe

Yolanthe Cabau
Door: Jos La Grande
19-01-2021

Seks komt in het woordenboek van Yolanthe Cabau, de ex van voetbalheld Wesley Sneijder, helemaal niet meer voor. De actrice spendeert haar tijd aan de opvoeding van haar zoontje Xess Xava en haar hoofd staat niet naar het gewoel tussen de lakens.

Over de sekspauze in haar leven laat Yolanthe zich uit in een interview dat ze gaf aan het magazine Linda, dat morgen in de winkels ligt.

To do list

Yolanthe zegt daarin dat ze wel behoefte aan liefde, maar dat seks al een tijdje niet meer op haar to do-list staat. De actrice voelt de behoefte aan seks heel even niet.

,,Als je het een tijd niet doet, raak je eraan gewend”, zegt ze nogal openhartig over de meest intieme geheimen van haar privéleven in de slaapkamer.

Geen wetenschap

De andere kant van de medaille benoemt Yolanthe ook, hoewel ook dit geen exacte wetenschap is. Yolanthe: ,,Als je het veel doet, heb je juist behoefte aan meer.”

Het zusje van Yolanthe Cabau sloeg laatst wel alarm over het seksloze leven van de actrice. ,,’Yo, dit is niet gezond, hoor’”, luidde het goed bedoelde commentaar.

LEES OOK:

Yolanthe Cabau over breuk Wesley Sneijder: ‘Het kón gewoon niet meer’

Meer DenD