Tweelingzussen-Lust werden verliefd op zelfde vrouw

Ellie Lust
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In de YouTube-serie ‘Pride Talk’ vertelt Ellie Lust openhartig over haar geaardheid. Hierin onthult de televisiepersoonlijkheid dat zij en haar eeneiige tweelingzus Marja, verliefd waren op dezelfde vrouw. 

‘Toen zijn wij verliefd geworden op hetzelfde meisje’

“Een heel kenmerkend verschil bij eeneiige tweelingen is partnerkeuze. Behalve die allereerste keer: toen zijn wij verliefd geworden op hetzelfde meisje, dezelfde vrouw”, vertelt de zus van Ellie. Marja vervolgt: ,,Ik herinner me dat jij degene bent geweest die mij gevraagd heeft of ik verliefd was op… laten we haar Dieneke noemen, en dat ik dat direct ontkende.”

‘Ik had iets met haar’

Ellie vult haar zus aan: ,,We bleven in de auto zitten, en toen heb ik je dat gevraagd. Jij was met nogal veel haast naar huis gekomen, want… laten we haar Dieneke noemen was bij mij, ik had iets met haar.”

Gesprek maakte wereld van verschil

Dit was hun eerste gesprek omtrent hun coming-out. Ellie maakt duidelijk dat dit gesprek een wereld van verschil maakte. ,,Als je het nog niet hardop hebt gezegd, dan is het nog niet waar”, vertelt Ellie over haar coming-out.

Tags

ELLIE LUST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck