Twijfels over geloofwaardigheid docu Harry en Meghan: ‘Ze liegen veel’

Door: Charlotte Wijnen
08-12-2022

Op Twitter barstte meteen de bom toen het eerste deel van de langverwachte docu van Harry en Meghan online kwam. Zo wordt er gezegd dat het Britse koningshuis is gevraagd om een reactie, terwijl dat volgens Britse media niet zo is. Ook zeggen kijkers dat Harry en Meghan over een aantal dingen niet eerlijk zijn. ,,Ze veranderen steeds hun verhaal.”

‘Koningshuis NIET benaderd’

,,Leden van de koninklijke familie weigerden commentaar te geven op de inhoud van deze serie”, luidt de boodschap die aan het begin van de eerste aflevering te zien is. Maar volgens Sky News is het Britse koningshuis nooit benaderd over de documentaire.

Ontmoeting

En dat is nog niet alles: in de eerste afleveringen van de serie praten Harry en Meghan onder meer over hun ontmoeting. Maar ook dat verhaal haalt wat geloofwaardigheid weg bij de kijkers. Want hoewel er eerder werd beweerd dat de twee elkaar hebben ontmoet via een blind date, vertelt het koppel nu een heel ander verhaal.

,,Meghan en ik leerden elkaar kennen via Instagram”, vertelt Harry in de docu. ,,Ik was door mijn feed aan het scrollen en een vriendin van mij had een video van hun tweeën, een Snapchat met hondenoren. Ik dacht: wie is dát?”

‘Stelletje leugenaars’

Al snel kwamen de twee in contact en besloten op date te gaan. Die avond sloeg meteen de vonk tussen het stel over. Een romantisch verhaal, maar is dat wel het échte verhaal? Kijkers hebben hun twijfels.

,,Harry en Meghan zeggen in hun documentaire dat ze elkaar hebben ontmoet via Instagram! Zei hij niet eerder dat het een blind date was? Wat een stelletje leugenaars”, schrijft een kijker op Twitter. En een ander: ,,Jarenlang dacht ik dat Harry en Meghan elkaar ontmoetten op een blind date en dat ze niet wist wie hij was. Nu zeggen ze dat ze elkaar op Instagram hebben ontmoet en in contact zijn gebracht door gemeenschappelijke vrienden.”

Meer DenD