Vader Romy Monteiro niet op bruiloft

Door: Molly Baas
05-07-2018

Romy Monteiro heeft eindelijk een datum voor haar trouwdag met verloofde Django, maar haar vader Django zal geen uitnodiging ontvangen.

De relatie met haar vader is de afgelopen jaren niet verbeterd. ,,Mijn vader is niet in the picture, dus het zou een beetje gek zijn als hij dan ineens op de bruiloft is,” zegt Romy tegen PrivéInplaats van vader Carlo Monteiro, zal Antje haar dochter naar het altaar begeleiden. Antje vindt zichzelf zowel moeder als vader voor Romy en ziet het weggeven daarom als een logisch gevolg.

Drenthe

Carlos moet het vast jammer vinden dat hij niet is uitgenodigd. Hij werkt al jaren als muziekleraar in Drenthe en vertelde een paar jaar terug dat hij en zijn dochter uit elkaar gegroeid zijn. Hij zei dat hij graag weer met haar zou willen herenigen, maar een jaar later was daar nog steeds niks van gekomen.

Angst voor relaties

Ook al groeide Romy Monteiro op met gescheiden ouders, het weerhoudt haar niet van trouwen met Django. ,,Het zou ook raar zijn om niet te trouwen als je bang bent om te scheiden,” zegt Romy. ,,Dan zeg je eigenlijk ook: Ik ga geen relatie aan, want misschien gaat het wel uit.” Ze ziet zichzelf als een romantisch type dat graag wil trouwen met een prachtige man.

,,Ik heb zeker een kinderwens. Maar we zijn allebei druk met ons werk en jong, dus we hebben geen haast.” Zegt Romy wanneer ze over kinderen gevraagd wordt. Moeder Antje bevestigd Romy’s kinderdroom. ,,Ik dacht vroeger altijd dat ze kinderjuffrouw zou worden, omdat ze zo goed is met kinderen. Ze is alleen een hele andere weg ingeslagen.”

Meer DenD