OEPS: ‘Vaginakaars’ Gwyneth Paltrow brandt huiskamer bijna af

Gwyneth Paltrow
Door: Eva Steins
18-01-2021

Voor bijna 70 euro kocht je bij het lifestylemerk van Gwyneth Paltrow een kaars die naar haar ‘intieme zone’ ruikt. Én die bijna je huiskamer afbrandt, blijkt nu. De kaars ontvlamde namelijk flink volgens de eigenaresse.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefhebbers van opmerkelijke woonaccessoires zijn bij de actrice aan het goede adres. Zo lanceerde zij een ‘vaginakaars’, die werd gevolgd door een kaars die zou ruiken naar haar orgasme. Ook verkocht Paltrow een ‘poepkrukje’. Het houten krukje zou ontworpen zijn om ‘Westerse toiletten te ondersteunen’.

Explosie

De ‘vaginakaars’ van Paltrow zou een vrij explosief karakter hebben. The Sun meldt dat een Britse woonkamer het heeft moeten ontgelden.

De eigenaresse van de kaars, Jody Thompson, won het opmerkelijke accessoire bij een online quiz. Aan de Britse krant vertelt Jody dat er ineens een 50 centimeter hoge steekvlam uit het glazen potje kwam.

,,De kaars explodeerde en er kwamen grote vlammen en allemaal kleine deeltjes uit”, meldt ze. ,,Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken.”

Afgebrand

Gelukkig is het huis van de 50-jarige Thompson en haar partner David Snow niet afgebrand. ,,Uiteindelijk kregen we het vuur onder controle en gooiden we de kaars de deur uit. Het hele huis had af kunnen branden. Op dat moment was het best eng, maar achteraf gezien is het best grappig dat de vaginakaars van Gwyneth in mijn huiskamer explodeerde.”

Meer DenD