Vechtscheiding Gers Pardoel bereikt kookpunt

Gers Pardoel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is nog altijd niet opgelost tussen Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina van Gool. Maar de vechtscheiding heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Sélina heeft beslag laten leggen op zijn privérekening. ,,Zeer triest.”

Contactverbod

Al langer staan Gerwin, zoals de zanger echt heet, en zijn ex-vriendin Sélina lijnrecht tegenover elkaar. Maar de vechtscheiding heeft nu een dieptepunt bereikt. ,,Het is momenteel een héél trieste situatie tussen Gerwin en Sélina”, aldus een vriend van de zanger in weekblad Weekend. ,,Ze praten helemaal niet meer met elkaar, ook niet per mail. Sterker nog, er is een contactverbod.”

Volgens de vriend eist Gerwin overigens geld van Sélina. Iedere keer wanneer zij de kinderen te laat bij hem bracht, moest ze een boete van 250 euro betalen van de zanger.

LEES OOK:

Ex-vriendin Gers Pardoel doet aangifte van mishandeling

Paar miljoen aan vermogen

,,Hij heeft drie keer geprobeerd om die dwangsom daadwerkelijk te innen nadat zij de kinderen iets te laat afleverde, maar dat heeft hem uiteindelijk niets opgeleverd”, vertelt de vriend. Dit omdat Sélina daar geen gehoor aan gaf. ,,Niet zo gek, want hij rijdt in een auto van ruim een ton en bovendien zou hij een paar miljoen aan vermogen hebben.”

‘Zeer triest’

Maar Gerwin eiste niet alleen geld van Sélina, hij weigerde ook de alimentatie te betalen. Dit tot grote woede van Sélina, die volgens de vriend uit reactie beslag heeft laten leggen op de privérekening van Gerwin.

Wanneer weekblad Weekend aan Sélina vraagt of dit klopt, bevestigt zij de actie. ,,Het klopt inderdaad dat ik beslag heb moeten laten leggen, zeer triest”, klaagt Sélina. ,,Kansloos dit, ik wens Gerwin veel wijsheid toe.”

Tags

GERS PARDOELVECHTSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck