Veel kritiek op één van de juryleden ‘Voice Kids’

The Voice Kids
Door: Lies Jansen
07-03-2020

Afgelopen vrijdag ging het nieuwe seizoen van The Voice Kids van start. Na een turbulent seizoen van The Voice Of Holland, weer even tijd voor het ‘luchtige’ Voice Kids. Alhoewel, er waren ook een aantal kijkers die op Twitter hun mening over Marco Borsato moesten laten horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Minder kijkcijfers

De kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek lieten net wat meer dan 1,2 miljoen kijkers zien. Een vierde plek in de top 25 van kijkcijfers. Echter, scoorde het vorige seizoen 1,7 miljoen kijkers bij de start. De jurysamenstelling bestond dit keer uit Marco Borsato, Ali B, Sanne Hans en Anouk. Over Marco Borsato werd veel getwitterd.

Marco krijgt te maken met ‘volle bak kritiek’

,,Denk je dat je van Marco Borsato afbent, zit ie weer in #thevoicekids”, luidt een van de reacties op Twitter. Kijkers zijn kennelijk niet te spreken over de scheiding met zijn vrouw Leontine Borsato en zijn affaire met Iris Hond. Zo grapt iemand: ,,Ach laat hem, hij doet geen Hond kwaad.”
Er zaten ook wat heftige reacties tussen: ,,#TheVoiceKids. Waarom doet die vreemdganger mee aan een onschuldig kinderprogramma? Verkeerd voorbeeld! Wat moeten die onschuldige kindertjes hier wel niet van denken? Dat het heel normaal is om buiten de deur te pissen? Weg met die door de mand gevallen, mr nice guy!”

 

Meer DenD