Veel kritiek op kerstkaart Charles en Camilla

Charles en Camilla
Door: Eva Steins
18-12-2020

De nieuwe kerstkaart van prins Charles en zijn vrouw Camilla heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. De kaart werd gedeeld op de officiële Instagram pagina van de royals. In plaats van positieve reacties wordt er onder de post overtuigend veel negatief gereageerd. De meeste opmerkingen gaan over prinses Diana…

Op de foto die wordt gedeeld is niets raars te zien. Charles en Camilla poseren samen op een bankje in een tuin vol bloemen. Het stel lacht gelukzalig in de camera. In het bijschrift is te lezen dat de foto genomen werd in Schotland. Toch stroomt de kritiek onder de foto met bakken binnen…

Diana

De gezellige kerstkaart levert vooral boze reacties om de overleden prinses Diana op. Volgers reageren massaal met boze poppetjes, of schrijven enkel haar naam onder de foto van Charles en Camilla.

,,Zij is onze koningin!”, schrijft een volger. Meerdere mensen delen deze mening over de moeder van prins William en prins Harry. ,,Diana voor altijd in ons hart!” schrijft een ander onder de kerstkaart. ,,Camilla zal altijd in Diana’s schaduw staan”, beweert een ander.

The Crown

De negatieve reacties komen niet uit de lucht vallen. Met het vierde seizoen van Netflix-serie ‘The Crown’ komt het Britse koningshuis onder een vergrootglas te liggen. Kijkers zien een gedetailleerde serie die gebaseerd is op de waarheid. Ook het leven van Diana en hoe zij zou zijn behandeld door de royals komt onder de loep te liggen.

Daarnaast ligt het Panorama-interview met Diana onder vuur. Het wereldberoemde interview legde een bom onder het Britse koningshuis. Nu, 25 jaar later, zijn er twijfels over de oprechtheid van het interview. De interviewer Bashir wordt er van beschuldigd oneerlijke tactieken te hebben gebruikt om Diana’s vertrouwen te winnen.

LEES OOK:

‘Prins Charles deed schokkende onthulling aan Diana op huwelijksnacht’

DenD promoties