Veelbesproken Maud ineens favoriet bij BZV-kijkers

Maud ineens favoriet bij BZV
Door: Charlotte Wijnen
04-04-2022

Boer Zoekt Vrouw was nog maar net op televisie of Maud was al veruit de meest besproken deelneemster. Kijkers waren niet te spreken over haar ‘te aanwezige’ houding en zagen haar liever direct weer vertrekken. Maar na de aflevering van gisteren is de mening van de kijkers ineens 180 graden gedraaid.

Maud, die zich heeft opgegeven voor boer Evert, was bij één van de eerste afleveringen al trending op Twitter. En dat was niet omdat ze zoveel fans heeft. Kijkers noemden haar en Evert een ‘mismatch’ en ergerden zich aan haar houding.

‘Voor de kijkcijfers’

,,Rennen Evert, rennen! Allemachtig ik krijg overal jeuk als ik Maud hoor en zie”, twitterde één van de kijkers. Er werd dan ook gedacht dat Maud enkel in het programma bleef om de kijkcijfers omhoog te houden. ,,Dat doet Evert voor de kijkers: Maud kiezen”, luidde het op Twitter.

Ineens favoriet

Maar nu de kijkers Maud wat beter hebben leren kennen, zien ze ineens in wat voor mooi persoon ze is. ,,Ik vind Maud een lieverd. Een gevoelsmens pur sang, geïnteresseerd en op zoek naar romantiek op de boerderij. Ik vind dat mooi”, twittert een kijker. En een ander: ,,Maud reageert zo mooi en puur! Vind haar echt en oprecht leuk.”

Ook hoopt een kijker dat Maud Twitter leest en ziet dat ze ineens de favoriet van de kijkers is. ,,Ik hoop zo dat Maud Twitter heeft en dan leest hoe leuk en lief iedereen haar vindt!”

Meer DenD