Verbijstering om tienermoeder in Vier handen op één buik

Door: Tanja Brouwer
14-03-2018

Kijkers klaagden dat het nieuwe seizoen van Vier Handen op één Buik saai was. De tienermoeder die gister op televisie was heeft daar in een klap verandering in gebracht.

Dode duif

Twaalf honden in een klein huisje, roken en regelmatig naar de McDonalds. Het baby’tje blijkt veel te klein en tot overmaat van ramp gaat ook nog de duif van het gezin dood.
Echt goed voor zichzelf zorgen kan de 18-jarige Ashley dus niet, maar ook blijkt ze nog niet zoveel verstand te hebben van kinderen. Ze vraagt namelijk aan haar moeder-BN’er Leonie ter Braak wanneer haar ‘kleine prinses’ patat en frikandellen mag eten. Ashley heeft namelijk zelf babyvoer geproefd, maar dat was zo smerig dat ze ‘het baby’tje dat echt niet gaat geven’.

Bordeline

Op Twitter spraken mensen hun verbazing uit. Niet alleen Ashley moest het ontgelden, want ook haar moeder was ‘trending topic’. Voornamelijk omdat ze overspannen en met borderline en een burn-out thuis zit. Ondertussen gaan ze naar de voedselbank en krijgen ze alle producten voor de handen, van voer en verzorging tot hondenmanden. Ondanks de huurachterstand denkt moeder er niet aan om de honden weg te doen.

https://twitter.com/G_Luijks/status/973650025090879492?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fnieuws%2F1786378%2Fwanneer-mag-mijn-baby-frikandellen-eten

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen