Verhuurder vakantiewoning niet blij met pikante shoot Nicol Kremers

Verhuurder niet blij met erotische shoot Nicol in vakantiewoning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers verblijft met een aantal dames in een vakantiewoning om content te maken voor OnlyFans. Het gaat om behoorlijk pikante beelden, iets waar de verhuurder van de vakantiewoning absoluut niet blij mee is…

Nicol is na de breuk met Peter Gillis gestart met OnlyFans. In de eerste dagen verdiende Nicol al duizenden euro’s, maar abonnees haakten al snel af omdat haar beelden niet spannend genoeg zouden zijn. Om haar abonnees te behouden bedenkt Nicol steeds nieuwe manieren om content te maken. Dit keer heeft ze samen met een aantal dames een vakantiewoning afgehuurd voor een pikante shoot.

Lingerie

Op Instagram deelt Nicol een voorproefje. In het filmpje laat Nicol, die alleen een lingeriesetje draagt, de vakantiewoning zien. Ook de andere dames worden in beeld gebracht.

Géén toestemming

Maar terwijl Nicol haar pikante plannen met haar volgers op Instagram deelt, weet de verhuurder van de vakantiewoning van niets. Kennelijk heeft de ex van Peter Gillis géén toestemming gevraagd, want bronnen rond de vakantiewoning melden aan DenD dat men niet op de hoogte is en actie gaat ondernemen.

‘Ik ben lekker bezig’

Volgens Nicol gaat het goed met haar nieuwe carrière. In een interview met weekblad Party vertelt ze dat het geld binnen blijft stromen. ,,Ik ben lekker bezig met mijn account op Onlyfans”, vertelt ze. ,,Ik maak filmpjes en foto’s voor Instagram en TikTok en word ingehuurd op feesten en bruiloften om dingetjes aan te kondigen of te presenteren. Ook mijn eigen webshop met sekstoys en lingerie loopt goed.”

Naast OnlyFans, Instagram en TikTok is Nicol ook actief op Snapchat. Daar heeft ze een premiumaccount waar fans voor een bedrag van vijftig euro toegang tot het account kunnen krijgen.

Tags

NICOL KREMERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie