VI Vandaag stuurt klokslag 22.00 uur publiek bij uitzending weg

Door: DitjesDatjes
26-01-2022

De talkshow VI Vandaag had voor het eerst publiek bij de uitzending. Presentator Wilfred Genee kondigde al ruim voor de uitzending aan dat er “eindelijk” mensen bij het programma mochten zijn. Maar hij waarschuwde meteen dat ze tijdens de uitzending weer weg moesten vanwege de coronamaatregelen van het kabinet.

“Het klaterende geluid van het publiek dat er weer bij is”, zei Genee bij de start van het programma. “Het is een warm bad.” Johan Derksen en René van der Gijp maakten grappen over het feit dat het publiek halverwege de uitzending moest vertrekken.

Toen het bijna 22.00 uur was, verscheen er op een van de schermen in de studio een aftelklok. “Jullie kunnen de jassen weer opzoeken”, grapte Genee nog. Van der Gijp wilde de mensen nog gauw een biertje geven, maar zo ver kwam het niet. Klokslag 22.00 uur stuurde Genee de mensen weg. “Wat is dit nou voor regel”, mopperde de presentator nog. Hij riep zijn publiek op de mondkapjes om te doen en afstand te houden toen hij ze wegstuurde.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mag de cultuursector tot 22.00 uur publiek ontvangen. De uitzending van VI Vandaag op SBS6 duurde echter langer.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD