VIDEO: ‘Adele dunner dan ooit’

Adele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een nieuwe video van Adele verbluft fans. De zangeres is ‘dunner dan ooit’ te zien op de promo video van Saturday Night Live. Fans gaan compleet uit hun dak. ,,Ze ziet er zo goed uit dat ik ga huilen!!”.

Verbluft

Begin dit jaar verbluft Adele haar fans en vijanden met haar nieuwe look. Na een lange stilte bleek dat Adele een ware metamorfose had doorgemaakt. De zangeres was onherkenbaar veranderd. Niet zoals de meeste sterren met een gezicht vol plastic, maar door een gezondere levensstijl aan te nemen.

Adele was kilo’s afgevallen en liet haar korte bob uitgroeien tot lange golvende blonde lokken. Een nieuwe uitspraak werd de wereld in geworpen: Adele, is that you?

Saturday Night Live

Aankomend weekend presenteert Adele (32) ‘Saturday Night Live’. Hiermee maakt zij haar debuut als presentatrice. Fans verwachten ook dat er iets anders bijzonders aan zit te komen. Haar optreden zou zomaar eens het startschot kunnen zijn van een muzikale comeback. Fans staan te popelen om een nieuw album van Adele te horen.

Adele lijkt zich vooral bezig te houden met de zenuwen voor deze spannende klus. Bij de aankondiging schrijft zij ,,Bloody hell, ik ben hier zo opgewonden over. En ik ben ook doodsbang. De eerste keer als presentatrice, en dan ook nog voor ‘Saturday Night Live’!”

‘Dunner dan ooit’

Fans gaan uit hun dak bij het zien van de aankondiging van Adele’s klus. Het filmpje, dat op Instagram werd geplaatst door Saturday Night Live, maakt de tongen los.

Adele was in 2015 ook aanwezig bij Saturday Night Live. Bekijk hieronder het filmpje van toen én nu.

Beeld: Instagram

Zoek de verschillen:

https://www.instagram.com/p/CGrbamGgTXl/

LEES OOK:

Adele zwaar onder vuur na bikinifoto

Tags

ADELEAFGEVALLENNIEUW ALBUMSATURDAY NIGHT LIVETRANSFORMATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck