VIDEO: GROOT TALENT SYLVIA (ook humor!) NAAR HOLLYWOOD

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sylvia Hoeks, die we kennen van onder meer de serie Overspel, gaat haar geluk beproeven in Hollywood. De actrice is inmiddels al vertrokken naar Los Angeles en wil dezelfde carrière maken als Carice van Houten en Rutger Houwer.

In het najaar is ze in de bioscopen te zien naast Ryan Gosling in Blade Runner 2049. “Ik heb mijn auditie zelf ’s nachts op video opgenomen toen ik in Duitsland aan het filmen was. Met mijn rug gedrukt tegen de deur van mijn hotelkamer. De belichting deed ik zelf”, vertelt Hoeks in het AD. Over haar personage in de nieuwe Blade Runner mocht ze deze week tijdens de presentatie in Barcelona nog niets vertellen.

Behalve in Blade Runner 2049 acteert Hoeks ook in de actiefilm Renegades die vanaf 1 september in de bioscopen draait. Daarnaast speelt ze in de spionagefilm All the Devil’s Men. Eind deze maand gaat op het Filmfestival van München de Duitse film Whatever Happens in première, waarin Sylvia de hoofdrol speelt.

Maar Sylvia kan ook heel grappig zijn. Kijk maar eens naar deze video in het mislukte programma van Jan Jaap van der Wal.

 

Tags

HOLLYWOODSYLVIA HOEKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck