VIDEO: ZO reageerde Martien en Erica op zwangerschap Maxime

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Vorige week maakte Maxime Meiland bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje, dat het eerste kindje wordt voor Maxime en Leroy samen. Het stel laat vandaag zien hoe opa Martien en oma Erica reageerden op het blijde nieuws…

Eerder maakte Martien bekend dat hij ‘even moest slikken’ toen hij hoorde dat Maxime en Leroy samen gingen wonen. De voormalige kasteelheer vond het moeilijk dat hij dan niet meer zo vaak rondom Maxime en haar dochter Claire (3) zou zijn. ,,Toen dacht ik, verdomme, Clairetje komt elke dag ‘opa, opa’ bij mij. Dan gaan ze ook nog twee maanden eerder verhuizen. Ik zei al tegen Maxime dat ze gewoon heel vaak moeten komen”, aldus Martien.

Video

Op Instagram laat Leroy een voorproefje van de nieuwe aflevering van Chateau Meiland zien. Daarin is te zien dat het stralende stel aan Maxime’s ouders vertellen dat zij een babytje verwachten.

Via een taart maken Maxime en Leroy hun zwangerschap aan Erica en Martien bekend. Te zien is hoe Martien vecht tegen tranen, en Erica glundert van geluk. ,,Zo snel al?” vragen zij Maxime, die er geen geheim van heeft gemaakt graag een kindje te willen krijgen met Leroy. Dolblij antwoordt zij bevestigend: ,,Ja, snel he!”

Maxime is op dit moment achttien weken zwanger, zij is ergens in het najaar uitgerekend.

Bekijk hier de video:

Tags

CLAIRE MEILANDERICA MEILANDLEROY MOLKENBOERMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMAXIME MEILAND ZWANGERTWEEDE KINDJEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck