Viktoria Koblenko woest op bemoeizuchtige ‘fans’

Door: Tanja Brouwer
29-10-2018

Viktoria Koblenko en haar vriend Evgeniy Levchenko zijn nog steeds zielsgelukkig met elkaar. Op Instagram posten ze dan ook regelmatig romantische kiekjes waar ze met z’n tweeën opstaan, en blijkbaar valt het een aantal volgers op dat hun zoontje Kiy vaak niet te zien is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zorgen

De actrice heeft van een bezorgde fan een bericht ontvangen. Daarin stond dat zij zich afvroeg of Viktoria en Evgeniy wel genoeg tijd maken voor hun zoontje. Die vraag schoten bij Viktoria in het verkeerde keelgat. Op Instagram uit ze haar frustraties en reageert ze op de ‘moedermaffia’.

,,Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?!’ aldus een bezorgde dame in m’n DM. We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lang denken tot de conclusie dat ‘t december 2016 was. Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun sociale media posten ongevraagd les in opvoeding kregen. 
We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten. 
Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen ?”

Gelukkig zijn veel andere volgens van Viktoria het met de actrice eens. Zij vinden ook dat het goed is als ouders af en toe samen weggaan. ,,Lekker doen, tijd nemen voor jullie zelf is investeren in jullie 3!”, ,,Het is zieliger voor kinderen als de papa en mama niet regelmatig de fundering gaan verstevigen”, en ,,Af en toe even weg zonder kind moet absoluut kunnen, je moet jezelf ook van tijd tot tijd even kunnen opladen, is goed voor jezelf!”, schrijven zij.

 

Meer DenD