Vindt Bridget Maasland ooit de ware liefde?

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
17-02-2020

André Hazes hoort vanaf afgelopen week bij een selecte club mannen die, ondanks het forse leeftijdsverschil, een relatie had met Bridget Maasland en vervolgens weer single werd. De blonde presentatrice heeft ook nu haar reputatie van mannenverslinder weer waargemaakt.

‘Druk op relatie’

Wie precies de knoop doorgehakt heeft en heeft besloten de relatie te beëindigen is niet bekend. ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, is de reden die het koppel heeft gegeven voor de breuk. Als we af moeten gaan op het verleden is het slechts een kwestie van tijd voordat Bridget meer prijsgeeft over haar afgelopen relatie en vertelt ze wat de ware reden is van de breuk. Bij vriendjes Fabio en Bram Plattel was die reden het leeftijdsverschil. ,,Vorig jaar zomer dacht ik even dat ik een leuke man had ontmoet: 26 jaar, een kindje van twee. Het leek veelbelovend, maar tijdens onze eerste gezamenlijke vakantie kwam ik er al snel achter dat ik eerder zijn moeder was dan zijn vriendin”, zei Bridget over Fabio. Ze voegde toe dat haar ideale man ongeveer 35 jaar oud zou zijn.

Een jaar later, in 2017, ging ze daten met Bram Plattel die toen 28 jaar oud was. Toen het een jaar later uit ging noemde Bridget ook deze keer het leeftijdsverschil als grote reden.

Zoon ontmoeten

De relatie met André was kort maar hevig. Hun liefde leek echt. Het was opmerkelijk hoe hard ze van stapel liepen en foto’s posten op Instagram. Bridget liet ‘Brazes’ op haar nagels lakken en André ontmoette de zoon van Bridget al snel nadat hun relatie bekend werd.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen