Vivian Reijs ‘ongelooflijk dankbaar’ voor steun na hartstilstand

Door: DitjesDatjes
06-10-2019

Vivian Reijs is “helemaal onder de indruk” na de steunbetuigingen die ze heeft gekregen afgelopen week. Woensdag onthulde Vivian op Instagram dat ze een hartstilstand had gekregen. Gelukkig kon de presentatrice gereanimeerd worden.

“Dank jullie wel voor de ongelofelijke, hartverwarmende reacties, berichtjes, appjes, bloemen, kaartjes. Ik ben er helemaal onder de indruk van! Echt heel veel dank!” meldt Vivian zondag op Instagram. Volgens de presentatrice wist ze het te overleven met de hulp van haar dochter Day en het ambulancepersoneel.

De 42-jarige noemde het voorval een ‘wake-up call’. “1 ding vergat ik de afgelopen jaren……….Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen. Ik ga hoe dan ook altijd maar door en door, net als vele anderen met mij. Tot nu! Want dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen