Vlaamse BZV-ster Tristan stapelverliefd op ‘onze’ Lucas

bzv
Door: Eva Steins
28-10-2020

Er hangt liefde in de Vlaamse lucht. In de Vlaamse versie van Boer zoekt Vrouw is een deelnemer tot over zijn oren verliefd op een Nederlander. Het gaat om boer Tristan (25) die stapelgek is op de Nederlandse Lucas (22). In de Hollander heeft Tristan zijn ‘droomjongen’ gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefde vóór het eerste gezicht

Aan de Belgische Story vertelt Tristan over zijn liefdesgeluk. Hij laat weten stapelverliefd te zijn op de Nederlandse Lucas. ,,Toen ik Lucas’ brief las, kwam er al een glimlach op mijn gezicht,” onthulde Tristan.

,,Hij heeft een pittig karakter en daar hou ik wel van. Ik heb een man nodig die me af en toe tegenspreekt. En Lucas zegt waar het op staat. Daarnaast is hij natuurlijk heel aantrekkelijk en heeft hij een mooi lichaam. Hij is wel een stuk kleiner dan ik, maar dat vind ik schattig’’, vertelt de agrariër dolverliefd.

Het stel leerde elkaar kennen in de Belgische variant van het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw, dat daar ‘Boer zkt Vrouw Home Sweet Home’ heet.

Latrelatie

Aangezien de heren beide in een ander land wonen, is het nog even een puzzel hoe zij hun relatie gaan invullen. Tristan heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt.

,,Bij Lucas thuis hebben ze ook een boerderij, dus ik kan me wel voorstellen dat het voor hem niet makkelijk is om te zeggen: ik ga in België wonen. Maar voor mij zou het ook moeilijk zijn om alles hier achter te laten. Ik woon al heel mijn leven in Ellikom, ik heb altijd gezegd dat ik hier blijf. Maar goed, het kan nog alle kanten uit.’’

LEES OOK:

‘Halve’ Nederlandse boer in Boer zoekt Vrouw

Meer DenD