Voice kandidaat Dalo, oorzaak van de ruzie?

TVOH
Door: Lies Jansen
12-01-2020

Met ruim 1 miljoen kijkers was The Voice Of Holland afgelopen vrijdagavond weer een groot succes. Met name de aanleiding van de ruzie tussen jurylid Anouk en Jorik, beter bekend als Lil’ Kleine, viel enorm op. In een interview met Voice kandidaat Dalo, vertelt hij aan Shownieuws dat hij vreest de oorzaak van de ruzie te zijn: ,,Ik hoop niet dat de ruzie komt door mij. Dat zou ik niet fijn vinden.”

Eerder schreven we over de ruzie tussen Anouk en Jorik. Wanneer aan Jorik zijn mening wordt gevraagd over drie rap artiesten uit Team Ali, laat hij weten er niks over te willen zeggen. En zo begon de ruzie. Anouk wees Jorik erop wel zijn mening te moeten geven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat jij je hele jeugd met drank en drugs opgroeit’

Tijdens het optreden zong rapper Dalo over Jorik: ,,Dat jij je hele jeugd met drank en drugs opgroeit.” Zichtbaar zie je het gezicht van Jorik betrekken.
,,Ik wilde gewoon een statement maken”, vertelt Dalo aan Shownieuws. Een kleine inschattingsfout zoals hij zelf zegt: ,,Ik dacht eigenlijk dat hij het wel kon hebben, maar blijkbaar niet.”

‘Iedereen denkt het, maar niemand zegt het’

Waarom Dalo dan toch met deze opmerking Jorik uit de tent probeerde te lokken? Volgens hem is het iets wat iedereen denkt, maar niemand hardop zegt.
Dat Lil’ Kleine zijn mening niet gaf is volgens Dalo inderdaad een beetje apart: ,,Jorik had best zijn mening kunnen geven. Dat had Anouk ook gedaan.”

Meer DenD