Volger neemt het op voor Jaimie Vaes: “Are you serious, Rob?”

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Jaimie Vaes sprak in een interview voor de online serie Open Kaart onder andere over haar vermoeden dat haar zoontje Lío een vorm van autisme heeft. Verschillende showbizz-programma’s hadden kritiek op het feit dat Jaimie dit zo openlijk deelde. Inmiddels heeft de influencer gereageerd op de kritiek, door een comment van een volger op haar Instagram Story te delen. 

Autisme

Jaimie vaes heeft samen met rapper Lil Kleine een zoontje van bijna vier jaar oud. De zorg voor hun zoontje Lío ligt momenteel volledig in handen van Jaimie, iets wat niet altijd makkelijk is. “Lío vertoont al vanaf jonge leeftijd best veel tekenen van een vorm van autisme”. Volgens haar weet bijna niemand dat. “De zorgen die ik al heb als moeder over hem die zijn al vrij hoog. Niet omdat ik het erg vind dat hij autisme heeft, alleen je wilt gewoon voor je kindje het allerbeste”, vertelde Jaimie in het interview met Robbert Rodenburg, in de online serie Open Kaart

Na bakken kritiek over zich heen te hebben gekregen, is er een volger die het door middel van een uitgebreid Instagram bericht voor Jaimie opneemt. In het bericht richt zij zich tot RTL Boulevard en Rob Goossens.

“Weet jij wel wat je allemaal aanricht?”

“Are you serious, Rob? Hoe kun je zo stigmatiseren? Weet jij wel wat je allemaal aanricht? Jouw uitspraken zullen in vele Nederlandse woonkamers nagalmen. Niet alleen Jaimie wordt onnodig onzeker gemaakt binnen deze kwestie maar nog veel meer mensen die in het dagelijks leven op wat voor manier dan ook moeten dealen met autisme”, schrijft de volger onder andere.

De vrouw vindt het belachelijk hoe Goossens zich uitte in de uitzending. “Weet jij wel dat autisme een neurologische ‘aandoening’ is waar iemand simpelweg mee geboren wordt? Mensen die autistisch zijn, noch hun ouders kiezen hiervoor. Het is een gegeven. Het is hen gegeven. Waarom zou je het dan moeten ontkennen? Waarom mag je er niet over praten?”, sluit ze haar bericht af.

Jaimie heeft dit bericht op haar beurt weer in haar Instagram Story gedeeld. Ook reageert ze “Dankjewel  ♥️” onder de post van de volger.

Tags

AUTISMEJAIMIE VAESLIL' KLEINELIOROB GOOSSENSRTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie