Volgers in shock door sexy Freek Vonk

Freek Vonk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De 38-jarige bioloog en tv-presentator Freek Vonk weet met zijn spannende programma’s menig hart sneller te laten kloppen. Maar nu is het ook een pikante foto van de hunk die hetzelfde effect veroorzaakt…

Pikant kiekje

Freek Vonk had het slechter kunnen treffen… De presentator bevindt zich namelijk op een idyllisch eiland, onderdeel van de Malediven. Het lijkt erop dat Freek hier zijn tijd doorbrengt voor opnames van het programma Freeks wilde wereld. De foto die Freek publiceert, terwijl hij zijn tijd doorbrengt op het eiland, doet menig volgers het hart sneller laten kloppen. ,,Aardig dat je af en toe ook een foto post voor de moeders van je kleine fans”, reageert ene Michelle Driessen. ,,Zo dat is een leuke foto voor de zondagochtend”, reageert Charissa.

Tekst gaat verder onder de foto.

Single

De foto slaat duidelijk goed aan bij de volgers van Freek. Goed nieuws voor fans van Freek. Het lijkt erop dat de bioloog nog single is. Eind vorig jaar vertelde hij aan De Telegraaf niet erg bezig te zijn met zijn liefdesleven, maar wel zo nu en dan te daten. Een relatie met de presentator valt volgens hem niet mee, gezien hij zo’n acht maanden per jaar op reis is. Daarnaast is Freek graag alleen. ,,Het is niet dat er ik niet voor open sta. Liefde laat zich niet sturen. Ik zit er zelf niet zo mee want ik ben heel graag alleen”, aldus de bioloog aan De Telegraaf. 

Penthouse

De maanden dat de presentator wel in Nederland doorbrengt beschikt Freek over een bijzonder, luxueuze woning. Voor ongeveer 1,5 miljoen euro kocht Freek een bijzondere penthouse. Het penthouse beschikt over geweldig uitzicht, vier slaapkamers, luxe keuken, fitnessruimte, wijnkelder en personal assistent die zijn kleding naar de stomerij brengt.

Tags

FREEKFREEK VONKVONK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck