Volgers Jake Paul roepen op: ‘Vraag Jutta ten huwelijk!’

Volgers roepen Jake op te trouwen met Jutta
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jake Paul heeft enthousiast gereageerd op het nieuws dat zijn broer Logan gaat trouwen. Volgers vinden het tijd worden dat Jake zijn vriendin Jutta Leerdam ten huwelijk vraagt. ,,Nu is het jouw beurt!”

Jake deelt de Instagram post waarin zijn broer Logan op zijn knieën gaat voor zijn vriendin Nina Agdal. ,,Goed gedaan”, heeft Jake bij de beelden geschreven. En hoewel Jake nog maar kort samen is met Jutta Leerdam, hopen volgers binnenkort hetzelfde kiekje te zien op de Instagram van Jake.

‘Vraag Jutta ten huwelijk’

,,Nu is het jouw beurt met Jutta Leerdam”, reageert een volger. Een ander is het daarmee eens: ,,Je moet Jutta Leerdam ten huwelijk vragen!”

Villa Jake Paul

Na anderhalve maand zonder elkaar te zijn geweest, pakte Jutta onlangs het vliegtuig naar Puerto Rico, waar Jake een villa ter waarde van zestien miljoen dollar op de kop heeft getikt. Volgers werden overspoeld met romantische kiekjes van het stel. Ook stond er voor Jutta een ontmoeting met de schoonfamilie op de planning: zo postte ze een foto met de moeder van Jake op Instagram.

Haatberichten

Hoewel een aantal volgers hoopt dat Jake binnenkort op zijn knieën gaat, is er ook veel kritiek op de relatie. Veel mensen begrijpen niet wat Jutta in de bad boy ziet. Jake staat bekend als social mediabekendheid, ondernemer en bokser, maar in de media wordt hij een probleemkind genoemd. Hij wordt beschuldigd van oplichting en van seksueel wangedrag. In het begin werd Jutta dan ook overspoeld met haatberichten, iets wat ze lastig vond. ,,Want ik heb nog nooit haat meegemaakt”, zei ze in een video op YouTube.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck