Volkszanger Tino Martin koopt droomvilla

Dat de zaken lekker lopen voor Tino Martin is duidelijk. De zanger heeft een droomvilla, in Vinkeveen, gekocht. En daar moest Tino maar liefst 1,1 miljoen euro voor neertellen. In het huis bevinden zich zeven kamers en vier badkamers.

Toekomstplannen

De reden voor de aankoop van het megahuis is omdat Tino aan de toekomst denkt. Hij zou dolgraag vader willen worden en zijn vriendin ziet een kindje ook wel zitten. ,,Ik ben gek op kinderen en we willen ze allebei graag, dat is geen geheim. Ik hoop dat ik vader mag worden, dat is zeker een wens van ons. Als het komt, is het welkom, we hebben de ruimte”, vertelt hij aan tijdschrift Privé. Met trouwen heeft het stel minder haast. Maar als het allemaal goed gaat tussen hun, gaat dat uiteindelijk wel gebeuren. ,,Als wij trouwen zullen we dat waarschijnlijk klein doen met een stel vrienden en familie.”

Succes

Tino Martin boekt enorm succes met zijn zangkunsten. Zo verkocht hij tot twee keer aan toe de Ziggo Dome uit en heeft hij zijn grootste show gepland staan. Tino gaat optreden in het Olympisch Stadion waar maar liefst 30.000 mensen in kunnen. Dit is twee keer zoveel als er in de Ziggo Dome passen. Ook kreeg Tino een gouden plaat voor de single ‘Jij Liet Me Vallen’.