Vondelpark Openluchttheater voegt bekende namen toe aan affiche

Door: DitjesDatjes
30-07-2020

De organisatie van het Vondelpark Openluchttheater heeft een reeks artiesten aan het programma toegevoegd. Onder anderen Henry van Loon & Alex Klaasen, Arjen Lubach, Martijn Koning, Roxeanne Hazes, Trijntje Oosterhuis en Huub van der Lubbe staan deze zomer op het programma.

Andere opvallende namen zijn Alain Clark, Lebbis, Berget Lewis, Dolf Jansen, Michelle David & the Gospel Sessions, Dio, REMY, Sanne Wallis de Vries, Wibi Soerjadi, The Kick en jong talent van de Comedytrain. Meer namen volgen de komende tijd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zitplaatsen

Vanwege de uitbraak van het coronavirus verlopen de optredens dit jaar anders dan gebruikelijk. Er kunnen 250 mensen per voorstelling aanwezig zijn en er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Stoelen staan vast op 1.5 meter afstand van elkaar en worden tussen de optredens door schoongemaakt. Ook op het podium en backstage worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

De eerste optredens zijn op zaterdag 1 augustus en de reeks loopt tot en met zondag 27 september. Er zijn elk weekend vier programmablokken. Elke voorstelling duurt 60 minuten en wordt twee keer gespeeld, zodat meer mensen de kans hebben om de artiest te zien spelen. Zaterdag om 15.00 en 17.00 uur is er muziek. Zaterdag om 19.30 en 21.30 uur is het de beurt aan Comedy. Zondag om 10.30 en 12.30 uur is er plaats voor Klassieke muziek en Zondagmiddag om 15.00 en 17.00 uur is er dan weer muziek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD