Vraagtekens bij Rachel Hazes: verhaal geredde hond verzonnen voor imago?

Rachel Hazes
Door: Charlotte Wijnen
05-08-2021

Rachel Hazes heeft er een nieuw gezinslid bij. Op Instagram laat ze weten dat ze het kleine hondje heeft gered op het strand. Maar er worden vele vraagtekens geplaatst bij het verhaal…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hondje gered

We weten allemaal dat Rachel Hazes nou niet bepaald een goed imago heeft. Bij alles wat ze doet of zegt, krijgt ze een tsunami aan kritiek over zich heen. En dus ook weer bij het verhaal dat ze een hondje gered zou hebben op het strand.

,,We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje. Soms begrijp ik mensen echt niet. Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van”, schreef Rachel op Instagram. ,,Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken.”

Ongeloofwaardig?

Hoewel Rachel kan rekenen op een aantal positieve reacties, worden er ook vraagtekens geplaatst bij haar verhaal. Influencer Yvonne Coldeweijer zegt vele berichten te krijgen van volgers die het een ‘gek verhaal’ vinden.

Maar Rachel lijkt geen zin te hebben in kritiek, want onder haar bericht op Instagram laat ze alleen de positieve reacties staan… Zou ze het verhaal hebben verzonnen voor haar imago?

Meer DenD