Vraagtekens bij videoboodschap Lil’ Kleine: ‘Ingestudeerd’

Jorik jokt
Door: Charlotte Wijnen
01-04-2022

Lil’ Kleine heeft voor het eerst een reactie gegeven na de mishandeling van Jaimie Vaes. In een videoboodschap geeft hij toe dat hij fout is geweest en dat hij momenteel in therapie zit in Thailand. Maar omdat het lijkt alsof de rapper de boodschap voorleest, wordt er getwijfeld aan zijn oprechtheid. ,,Het is ingestudeerd.”

Voor het eerst heeft Lil’ Kleine uitgebreid van zich laten horen. In de videoboodschap zegt hij in te zien dat hij niet goed bezig is geweest. ,,En dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst en dat dat nooit had mogen gebeuren”, zegt de rapper ernstig. ,,Ik zie ook in dat dat wat er gebeurd is fout is en dat daar hulp voor nodig is, professionele hulp. Ik ben op dit moment in Thailand, waar ik deze professionele hulp krijg.”

‘Geen voorbeeld geweest voor mijn eigen kind’

Lil’ Kleine beseft zich dat het een lange weg gaat worden, maar wil er alles aan doen om te herstellen voor zijn zoontje Lío. ,,Wat ik ook nog even wil zeggen is dat ik ook heel goed realiseer dat ik niet het voorbeeld ben geweest wat ik wil zijn voor mijn eigen kind als vader, wat ik wil zijn voor de jeugd in Nederland en voor alle mensen die naar mij luisteren in Nederland.”

‘Heel slecht toneelstuk’

Mooie woorden, maar zijn het wel zíjn woorden? ,,Het feit dat hij het voorleest, inclusief de ingestudeerde pauzes, doet me twijfelen aan de oprechtheid van het bericht. Is het door zijn management geschreven?”, vraagt Yvonne Coldeweijer zich af op Instagram.

Ook in Shownieuws ontstond gisteren een pittige discussie. ,,Jongens dit is toch een heel slecht toneelstuk?”, zei Bart Ettekoven. Hij wijst op de geschiedenis van de rapper. ,,Deze jongen is zó vaak de fout in gegaan, deze is zo intens verrot van binnen als je het mij vraagt.”

Patty Brard ontploft

Patty Brard ontplofte na de uitspraken van Bart. ,,Wat is dit nou toch voor onzin!”, schreeuwt ze in de uitzending. Volgens haar kan je op dit moment niets goed doen in de Nederlandse showbizz. Sinds kort heeft ze contact met de vrienden van de rapper, en ook zij zeggen dat Lil’ Kleine goed bezig is.

,,Ik heb ze vanavond gesproken, de vrienden van Jorik in Thailand, die ook een hotel hebben genomen in de buurt van waar hij zit”, legt Patty uit. ,,Het gaat goed met hem, hij sport elke dag, hij wil voor zijn kind ook echt bewijzen dat hij het ook op een andere manier kan. Ik vind dat als iemand het probeert, we ook eens kunnen zeggen: chapeau, klaar!”

Meer DenD