Vragen bij relatie Memphis Depay: ‘Cameraman betaald om te spioneren’

Model gebruikt Memphis Depay om hogerop te komen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Memphis Depay is weer gelukkig in de liefde. De profvoetballer deelde afgelopen weekend een romantische video op Instagram met zijn nieuwe liefde. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is er iets vreemds aan de hand met het filmpje dat Depay heeft geplaatst…

Depay deelde een filmpje waarin te zien is dat hij met een dame in het zwembad aan het knuffelen is. Het gaat om de Spaanse Coral Guriérrez, die sinds haar negentiende modellenwerk doet.

Overal camera’s

Coral en Depay werden vanaf een grote afstand gefilmd, iets wat een aantal volgers vreemd vinden. ,,Hij heeft een 4k camera overal waar hij komt”, reageert iemand. En een ander grapt: ,,Waarom is een vogel jou aan het filmen?”

‘Betaald om te spioneren’

Ook Yvonne Coldeweijer zet haar vraagtekens bij het filmpje. ,,Dat deze gozer ook iemand betaalt om hem te bespioneren met 4k camera en daarna zelf post”, schrijft de juicekoningin op Instagram. Een volger van Coldeweijer vermoedt dat het een idee van Coral was om de video te posten. ,,Zo’n soortgelijke video heeft ze dus ook met haar ex”, schrijft de volger.

Wilde poolparty’s

Afgelopen maart kwam er juice naar buiten dat Depay meerdere dames had laten overvliegen naar Nederland om met hem te feesten. Eén van de dames die Memphis uitnodigde voor zijn feest, vertelde in een filmpje op Instagram over het feestje. Zo zei ze dat ze haar telefoon moest inleveren maar wel een fantastische avond had gehad. ,,Avondje uit in Nederland, morgen gaan we terug naar London. Super snel maar leuke ervaring”, vertelde de dame in het filmpje.

Niet iedereen was blij met de feestjes die Memphis gaf, want bewoners in het gebouw waar hij woont hadden behoorlijk geklaagd. In gesprek met Juicechannel liet een bron zelfs weten dat Memphis geen gebruik meer mag maken van het zwembad in zijn gebouw. ,,Alle bewoners klaagden hoe hij het had achtergelaten. Hij maakt er blijkbaar altijd een zooi van als hij er gebruik van maakt”, zei de bron.

Tags

MEMPHIS DEPAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck