Vreemd object op foto Jessie Maya

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Influencer en YouTuber Jessie Maya plaatst op het eerste gezicht een normale selfie in haar Instagram Story. Maar als je goed kijkt is er een bijzonder voorwerp op de achtergrond te zien…

Eén van de grootste Nederlandse transgender influencers

Jessie Désirée Bosch, beter bekend als Jessie Maya, is een Nederlandse youtuber. Ze is vooral bekend geworden doordat ze op haar YouTube-kanaal haar transitie van man naar vrouw volledig heeft vastgelegd. Op Instagram heeft zij meer dan 250.000 volgers en op YouTube meer dan 360.000 abonnees. Ze is één van de grootste Nederlandse transgender influencers.

Vreemd voorwerp

In haar Instagram Story plaatst de influencer een selfie die in de eerste instantie onschuldig lijkt. Maar als je goed naar de achtergrond kijkt, zie je een vreemd object dat lijkt op een kleine opblaaspop. 

Ook juicekanaal Reality FBI is het vreemde voorwerp opgevallen. Het kanaal ging gelijk op onderzoek uit. Het juicekanaal herplaatst de foto van Jessie Maya, en plaatst er een cynische opmerking bij: “Mooie tattoo Jessie Maya”.

Opblaaspop

In de volgende story wordt duidelijk waarom Reality FBI de foto eigenlijk repost: “Ben wel een beetje afgeleid door de achtergrond”.

Reality FBI is op onderzoek uitgegaan, en heeft het voorwerp gevonden op Bol.com onder de naam: Bossoftoys – Floryda love doll – 150 cm – Drie gaten – Masturbator – Opblaaspop. 

“Die gaat zich vanavond goed vermaken”, schrijft het kanaal er als laatste bij. Het is onduidelijk of Jessie Maya het voorwerp bewust op de foto heeft geplaatst. Ze heeft nog niet gereageerd, en de foto is nog steeds te zien op haar Instagram. 

Tags

INFLUENCERJESSIE MAYASELFIETRANSGENDERYOUTUBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck