‘Vriend heeft goede invloed op Rachel Hazes’

Door: DitjesenDatjes
08-05-2020

Rachel Hazes en haar vader Jan hebben na acht jaar van geen contact en ruzie hun band weer hersteld. De vrouw van wijlen André Hazes stond afgelopen april plotseling bij Jan op de stoep. Vrienden van Rachel denken dat dat mede komt door haar nieuwe grote liefde. 

‘Ze is verliefd’

Het gaat na jaren eindelijk weer goed met Rachel. Ze is weer gelukkig en heeft weer contact met haar zoon André. Ze is zelfs met hem op stedentrip geweest. En nu heeft ze dus ook weer contact gezocht met haar vader Jan. Alle negatieve dingen die de afgelopen jaren in haar leven zijn gebeurd lijkt ze weer recht te zetten. ,,Ze zit op dit moment geweldig in haar vel”, zeggen vrienden van Rachel tegen weekblad Weekend. ,,Ze is verliefd en is blij met het herstelde contact met haar zoon André. 
Volgens haar vrienden is het de vriend van Rachel die mede heeft gezorgd voor de positieve houding van Rachel. ,,Haar nieuwe liefde Mike heeft overduidelijk een geweldige invloed op haar.” Volgens de insiders zou Mike zomaar eens achter de hereniging met haar ader kunnen zitten. ,,Het zou zomaar kunnen dat hij haar heeft aangespoord om vorige week op de sterfdag van haar moeder, bij haar vader langs te gaan.”

Emotioneel bij hereniging

Tussen vader Jan en Rachel is veel voorgevallen. Zo wilde Jan een boek schrijven over zijn overleden schoonzoon André Hazes, maar wilde Rachel absoluut niet dat dat gebeurde. Enkele jaren later gebeurde het omgekeerde: Rachel was het eens met de musical ‘Hij gelooft in mij’, maar Jan zag dat niet zitten. Het lijkt erop dat ze hun meningsverschil hebben bijgelegd want Jan kon het bijna niet geloven toen Rachel eind april bij hem op de stoep stond: ,,Ik heb echt hard gehuild. Wat ben je dan gelukkig, je kind weer zien is het mooiste wat er is.” 

DenD promoties