Vriendin klapt uit de school: ‘Verzoening André en Monique uitgesloten’

Verzoening tussen André en Monique uitgesloten
Door: Charlotte Wijnen
23-12-2021

De laatste maand komt André Hazes geregeld over de vloer bij Monique Westenberg en fans zijn er dan ook van overtuigd dat er een verzoening gaat komen. Maar volgens een vriendin van de twee kunnen fans die hoop beter laten varen. ,,Die gaat er namelijk níet komen.”

Nu de relatie met Sarah van Soelen over en uit lijkt te zijn, gonst het van de geruchten dat André weer terug zou willen keren bij Monique. Over of zij open zou staan voor een verzoening verschillen de meningen. Sommigen denken dat ze nog altijd van André houdt, maar anderen denken dat het definitief over is na de laatste breuk.

‘Geen romantische gevoelens’

Onlangs verschenen er beelden dat André en Monique als gezin sinterklaas aan het vieren waren. Maar hoewel André de laatste tijd vaak bij Monique over de vloer komt, is er volgens een vriendin van de twee geen sprake van romantische gevoelens.

,,Hij komt daar inderdaad veel over de vloer, dat heb ik ook gehoord. Maar van romantische gevoelens is geen sprake”, legt de vriendin uit in Weekend. ,,Hij komt daar voor zijn zoon, en hij en Monique werken aan hun band als gezamenlijke ouders van kleine Dré, maar tussen hem en Monique komt het niet meer goed.”

Wel samen met de feestdagen

Volgens vrienden zou André op dit moment überhaupt geen relatie willen, met niemand niet. ,,Die jongen wil rust. Hij is helemaal niet bezig met de liefde”, laat één van zijn vrienden weten aan het weekblad.

Wel zouden André en Monique samen kerst vieren. Naar verluidt zou hij één dag bij zijn moeder zijn, waar hij nog altijd woont, en de andere dag zou hij aanschuiven bij Monique en zijn zoontje.

Meer DenD