Vriendin reageert op ‘huwelijkscrisis’ Yvon Jaspers

Crisis Yvon en Pieter
Door: Tanja Brouwer
01-11-2019

Al bijna vijftien jaar is Yvon Jaspers getrouwd met haar man Pieter. Volgens de laatste geruchten gaan ze dat jubileum alleen niet halen. Pieter zou namelijk worden gezien zonder zijn trouwring om en ook blijken ze nog maar nauwelijks thuis te zijn op hetzelfde moment. Een insider vertelt er meer over.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Blessure

,,Absoluut onzin!”, zegt Birgit, een goede vriendin van Yvon Jaspers tegen weekblad Privé. Dit verhaal doet al een paar jaar de ronde. Pieter woont gewoon bij Yvon en hun kinderen Keesje (14) en Tijl (12) maar zit voor zijn werk heel veel in het buitenland.” Volgens Birgit is er dus geen vuiltje aan de lucht en zijn de twee nog erg gelukkig met elkaar. ,,Waar die verhalen vandaan komen, weten we niet. Yvon heeft zelf geen zin om te reageren. Ze weet beter.”

De geruchten over een huwelijkscrisis leken te zijn bevestigd toen Pieter zonder zijn trouwring werd gezien. Ook daar heet Brigit een verklaring voor: ,,Hij had een vingerblessure waardoor hij zijn ring niet kon dragen. Niemand hoeft zich zorgen te maken. Ze hebben het samen met hun kinderen enorm gezellig.”

ForFarmers

Toch zou het zomaar kunnen dat hun relatie de afgelopen maanden onder druk kwam te staan. Yvon heeft namelijk veel kritiek gekregen en lag flink onder vuur door haar nevenwerkzaamheden bij ForFarmers. Toen ze ook nog emotioneel bij Pauw aan tafel zat en vertelde het gevoel te hebben in een ‘oorlogsgebied’ te leven, terwijl de familie van de vermoorde Anne Faber ook in de studio zat, verloor ze de sympathie van veel mensen.

Meer DenD