Vriendin Thierry over kinderwens

Davide Heijmans
Door: Tanja Brouwer
09-02-2020

De relatie van Thierry Baudet en Davide Heijmans duurt al een aantal jaar en de twee hebben grote plannen voor de toekomst. Als het aan Thierry ligt wordt hij niet alleen minister-president, maar ook de echtgenoot van Davide en de vader van haar kinderen! 

Trouwplannen

Davide, die dertien jaar jonger is dan de 37-jarige Thierry, ziet al die plannen ook wel zitten. De psychologiestudente, die deze zomer hoopt af te studeren en daarna fulltime aan de slag wil als fotografe, kan niet wachten tot ze met haar vriend het huwelijksbootje instapt. Ze zijn al anderhalf jaar verloofd, maar echt concrete plannen zijn er nog niet. ,,Thierry en ik hebben nog geen huwelijksdatum gepland”, zegt ze tegen weekblad Story. ,,Maar we zijn al wel met de voorbereidingen bezig. We gaan niet stiekem trouwen en kondigen ons huwelijk van tevoren aan. Het moet natuurlijk wel groots gevierd worden.” Zelfs het land waar ze gaan trouwen is nog niet zeker, want ze denken er ook over na om in het buitenland het ja-woord te geven.

 

Familie belangrijker dan carrière

Na het huwelijk is het voor hen een logische stap om kinderen te krijgen. De politicus heeft meerdere malen gezegd graag vader te worden. ,,Ik wil kinderen met Thierry. Natuurlijk”, zegt ze tegen het tijdschrift. ,,Het is niet zo dat m’n carrière voorrang heeft. Familie is voor mij het allerbelangrijkste.” 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen