Vrouw Macron WOEDEND om sekse-gerucht

Vrouw Macron woedend over 'trans gewruchten'
Door: Matthieu Slee
23-12-2021

Brigitte Macron, de vrouw van president Emmanuel Macron, is woedend om een hardnekkig sekse-gerucht! De First Lady van Frankrijk stapt zelfs naar de rechter!

Brigitte Macron is ziedend vanwege aanhoudende geruchten dat ze 68 jaar geleden als jongetje geboren is. Haar naam destijds? Jean-Michel! Haar advocaat geeft aan dat de First Lady juridische stappen gaat nemen. Het stel wordt al vele jaren geplaagd door geruchten. Het enorme leeftijdsverschil voedt die geruchten…

Schooljuf

De 44-jarige Emmanuel Macron werd bijna dertig jaar geleden smoorverliefd op zijn 24 jaar oudere lerares op een middelbare school. Brigitte Auziere-Trogneux was destijds een getrouwde vrouw met drie kinderen, van wie er twee ouder zijn dan Emmanuel Macron. De president geneert zich overigens zeker niet voor dat leeftijdsverschil: ,,Brigitte is in mijn leven. Ik ben haar zoveel verschuldigd, want ze heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.” Maar tegenstanders gebruikten het leeftijdsverschil om geruchten aan te wakkeren over een fake-romance.

Homoseksueel

Eerder werd met beweerd dat Macron eigenlijk homoseksueel is en dat hij dat wil verdoezelen door een huwelijk met een veel oudere vrouw. In werkelijkheid zou Macron een relatie hebben met ene Mathieu Gallet, die een topfunctie heeft bij de Franse publieke radio. Die geruchten bleken zo hardnekkig dat Macron in 2017, toen hij campagne voerde , zich genoodzaakt zag het gerucht over zijn seksuele geaardheid tegen te spreken.

Mijn hologram

De president liet weten: ,,Jullie horen bepaalde zaken, met name dat ik een dubbelleven zou leiden. Dat is niet leuk voor Brigitte, die zich afvraagt hoe ik dat fysiek kan doen. Zij deelt namelijk mijn leven van ’s ochtends tot ’s avonds. En ik heb haar daar nooit voor betaald! Ik kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Als er tijdens diners wordt gefluisterd dat ik een dubbelleven heb met Mathieu Gallet, dan is het mijn hologram dat ontsnapt is.” Slaagde Macron er destijds in om nog een grapje te maken, voor Brigitte is de maat inmiddels vol.

Niet verstandig

Brigitte Macron is het spuugzat dat er opnieuw geruchten opdoemen. Geruchten waarin zij de hoofdrol speelt. Maar in het Palais de l’Élysée is niet iedereen van mening dat het nemen van juridische stappen de meest verstandige zet is. Haar echtgenoot hoopt in april opnieuw te winnen bij de presidentsverkiezingen en sommige adviseurs vrezen dat de actie van Brigitte de campagne mogelijk zal overschaduwen en alleen maar tot meer geruchten zal leiden.

Meer DenD