Vrouw Matt Lauer na beschuldigingen terug naar Nederlandse roots

Annette Roque
Door: DitjesenDatjes
04-12-2017

Annette Roque, de vrouw van Matt Lauer, zou zijn gevlucht naar haar Nederlandse familie. Onlangs hebben tientallen (oud-)werknemers Lauer beschuldigd van seksuele intimidatie.

Alphen aan de Rijn

Hoewel Lauer beweert dat er niks van alle beschuldigingen waar zijn, zijn er geruchten dat zijn vrouw Annette niet meer bij hem is. Ze zou zijn ‘gevlucht’ naar Nederland, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Een bron vertelde de Amerikaanse site Pagesix dat ze naar een plaatsje vlakbij Amsterdam is gegaan. Wellicht is dit Alphen aan de Rijn, waar ze is opgegroeid.

Lauer en Annette waren twintig jaar samen en hebben drie kinderen. Ze leerden elkaar kennen tijdens een blind date. Roque was destijds een succesvol fotomodel. Volgens bronnen zijn de twee jongste kinderen met Annette mee naar Nederland, maar zeker is dit niet.

Inhumaan

Het huwelijk tussen Annette en Matt is niet altijd goed geweest. In 2006 wilde het voormalig topmodel al scheiden van haar man omdat hij haar inhumaan zou behandelen. Hij zou te veel controle op haar willen uitoefenen en uit enorme woede handelen. Hoewel ze de aanvraag voor de scheiding al had ingediend, trok ze die een maand later weer terug.

 

Meer DenD